کد خبر : 210887

افزایش قیمت برنج ایرانی در اسفند ماه

خبرفوری مهم: طبق اعلام مرکز آمار ایران، در گروه نان و غلات، "برنج ایرانی درجه یک" با ١٠,٧ درصد ،"شیرینی خشک" با ٤.٥ درصد و "رشته آش" با ٤.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

افزایش قیمت برنج ایرانی در اسفند ماه

طبق اعلام مرکز آمار ایران، در گروه نان و غلات، "برنج ایرانی درجه یک" با ١٠,٧ درصد ،"شیرینی خشک" با ۴.۵ درصد و "رشته آش" با ۴.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم ، به نقل از مرکز آمار ایران ، متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در اسفند ١۴٠٠ اعلام شد.

در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با ۶,٧ درصد،" لیموترش" با ۶.۴ درصد و "کشمش پلویی" با ۵.۶ درصد است.

در اسفند ماه ١۴٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا های خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ١٠,٧ درصد ،"شیرینی خشک" با ۴.۵ درصد و "رشته آش" با ۴.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با ۴,۶ درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با ١.٩ درصد و "مرغ ماشینی" با ١.٢ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ١,٣ درصد و "روغن مایع" با ٠.٧ درصد بوده است. همچنین در این گروه "دوغ پاستوریزه" با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌‌است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با ۶,٧ درصد،" لیموترش" با ۶.۴ درصد و "کشمش پلویی" با ۵.۶ درصد می­‌باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "فلفل دلمه ای" با ۴۵,۴ درصد، "سیب‌زمینی" با ٨.٣ درصد و "نخود" با ۵.١ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "هویج فرنگی" با ٧.٣- درصد و "خیار" با ٣.٠- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

قند و شکر ، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" و "شکر" با ۵,١ درصد و "رب گوجه فرنگی" با ٢.۴ درصد می­‌باشد./فارس

مهسا صادقی
مهسا صادقی
مولف / کد خبرنگار : 15
ارسال نظر